Zweepje, touwen en nog heel veel meer. Den Bosch

Hallo onderdanige slaafjes, hoe gaat het daar? Hier in mijn hoofd gaat het er heet aan toe. Ik zit mij nu al in te denken hoe ik een onderdanige slaaf onder handen wil nemen. Zweepjes, touwen en klemmen alles kan als je het echt wilt. BDSM is een breed begrip en daar kunnen wij zeker samen gebruik van maken. Een van mijn favorieten speeltjes is de tepel klem. Vastbinden dat wil ik jou heel erg graag. Eerst beginnen bij het begin. Jou gek maken dat je niets anders meer wilt. Jou het gevoel geven dat je niets meer kunt. Want dat is de bedoeling als je in mijn greep heb. Meesteressen weten altijd wat ze willen en dat wil ik jou ook echt laten voelen. Jij moet er echt met mij volledig voor gaan. Doen wij het? Met aller erop en eraan. Wie weet leren we nog wel iets van elkaar. Voor mij is het gebruiken van bepaalde tools wel heel erg belangrijk. Dus daar moet je het zo wie zo mee eens zijn. Groetjes van mij. Contact opnemen