Zwarte Meesteres zoekt slaaf. Den Bosch

Ik ben een donkere Meestseres en ik hou van spelletjes. Op poepsex na, is niets mij te gek, ik maak graag gebruik dan zweepjes, bondages, boeien, buttplugs, en ik speel graag met mijn dildo nadat ik jou heb vastgebonden, want ik vind het heerlijk om je te plagen en te zien hoe jouw pik groter en harder wordt terwijl je niets kunt doen. Natuurlijk heb ook nog wat hardere speeltjes waaronder klemmetjes, een violet wand, maar als jij als asbak gebruikt wil worden, steek ik graag een sigaretje op. Verder vind ik het heerlijk om op je gezicht te gaan zitten zodat jouw tong mijn spleetje mag uitlikken, zie dat als een beloning want ik weet zeker dat de smaak je zal bevallen. Ik spreek nog niet bij mij thuis af, maar wil voor de veiligheid eerst iets afspreken in een hotel of eerst ergens iets met je gaan drinken. Ik zie er tip top uit, en verwacht dat ook van jou! Klik om te reageren