Word jij mijn nieuwe slaaf?

Hallo allemaal, wat een spannend idee om hier een profiel te maken waar een sub op kan reageren. Ik ben een meesteres die zich onderscheid van andere. Bij mij wordt je anders behandeld dan bij vele andere. Hoe dat zich voor zal geven wil ik nog even voor mijzelf houden. Alleen als je er echt heel erg graag achter wilt komen dan kan je mij altijd een berichtje sturen. Denk jij dat je het aan kunt ? Ik ben een vrouw met een duidelijke wil. Bij mij weet je precies wat je er aan hebt. Maar luister goed want doe je dit niet dat zal de straf niet mild zijn. Wil je er achter komen wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen? Dan is jou enigste optie om mij een berichtje te sturen. Stuur niet zo maar een berichtje. Laat weten wie je bent, wat je wilt maar vooral hoe je mij zal gaan aanbidden. Gaat dat jou lukken om mij te laten weten? Groetjes en een dikke kus ( als je die verdiend)

Alle profielen uit Best