Welke sub verdient er straf?

Heey geile sub, als jij niet goed naar mij luisterd dan weet je dat je heel veel straf verdiend. Doe je het op een andere manier en luister je goed dan zal je er ook wat voor terug krijgen. Het gene wat je terug krijgt is voor nu misschien nog wel voor jou het onbekende. Ben jij net als ik best wel erg ge├»nteresseerd in BDSM, in voor expirimentjes, gekke dingen uitproberen met kaarsvet, tepelklemmen, bondagetouw, boeien en blinddoek maar heeft je vriendin of vrouw geen behoefte en wil ze er niets van weten? Zullen wij dan eens lekker gek doen? Ben een slanke vrouw van 28, blondine en een strenge meesteres en het lijkt me heerlijk jou te domineren, je vast te binden op m’n bed, te blinddoeken en je dan lekker te slaan en je lekker te laten komen als ik vind dat je dit verdient. Maar wil je er achter komen dan zal ik als ik jou was mij maar heel snel een berichtje sturen. Waag de sprong in het diepe net zoals ik heb gedaan toen ik hier aan begon.