Welke groot geschapen man wil mijn sletje zijn?

Als jij van extreme sex houdt, en ook nog eens onderdanig bent, en daarbij een grote pik hebt dan raad ik je aan om verder te lezen, want misschien ben jij wel degene waarnaar ik op zoek ben. Ik loop al een paar jaar mee in de wonderlijke wereld van BDSM, dus ben een redelijk ervaren Meesteres, en heb ook nog eens het geluk dat de natuur mij goed bedeeld heeft, ik ben jong, geil, sexy, alleen niet gewillig, want ik leg liever mijn wil op bij anderen. Ik ben op zoek naar een lekkere onderdanige groot geschapen man van ongeveer 30-45 jaar waarmee ik af en toe eens iets kan afspreken, en die het opwindend vind om door mij vernederd en gepijnigd te worden. Denk daarbij aan rollenspellen, waarbij ik geen tegenspraak duld, dus je doet wat ik zeg, anders zal ik je hard moeten straffen, en geloof me dat is meer dan mijn voeten kussen. Ik ga niet alles vertellen wat ik voor je in petto heb, maar kan je wel vertellen dat ik je eerst vast ga binden en blinddoeken zodat je in spanning af zult wachten wat ik met je ga doen. Waar gaan we deze dildo in stoppen?Klik hier om te reageren