Vuisten, daar houd ik van

Hallo subjes. Wie van jullie houdt ervan om in zijn kontje met vuist geneukt te worden? Ik ben een domina die heel veel van fisting houdt. Laat ik eerst maar even wat over mezelf vertellen. Ondanks dat ik niet veel ervaring heb als meesteres weet ik wel precies wat ik wil. Ik verwacht van jou als slaaf wel dat je al enige ervaring hebt, en dat je in staat bent dit verder uit te breiden. Ook wil ik dat je kunt aantonen dat je volledig gezond bent. Een eerste kennismaking is altijd om de dingen te bespreken en een stopwoord af te spreken. Kun je niet aantonen dat je gezond bent, dan zal ik je keuren. Wanneer ik je niet goedkeur is dit niet omdat ik jou niet als slaaf wil, maar omdat dat dan echt het beste is voor ons allebei. Ik wil namelijk geen ongelukken op mijn geweten hebben. Contact opnemen