Vrouw zoekt slaaf. Den Bosch

Ik ben hier terecht gekomen omdat ik op zoek ben naar een slaaf. Wel is het belangrijk dat je weet wat dit inhoudt, en lang niet alle mannen zullen er dan ook geschikt voor zijn. Ik ben zo streng als een goede domina hoort te zijn en het is aan jou om alles op te volgen wat ik je opdraag. Doe je dit niet? Dan kun je er vanuit gaan dat je hier straf voor krijgt. Maar er is iets dat ik nog belangrijker vind. Je moet er namelijk echt voor open staan mijn slaaf te willen zijn. Niet denken dat het een spelletje is, want dat is het niet. Althans, niet voor mij en dat zou het voor jou ook niet moeten zijn. Domina zijn doe je niet omdat je daar even zin in hebt voor een uurtje, want het is niet maar een uurtje. Mannen die een vrouw of gezin hebben zullen hier dan ook niet geschikt voor zijn want hoe ga je dat verklaren bij je vrouw? Uiterlijk geef ik niks om, en dat zou voor jou ook niet uit moeten maken, het gaat mij er puur om hoe toegewijd jij bent. Ben jij echt in staat alles op te volgen wat ik je opdraag, naar mij te luisteren en mij niet tegen te spreken? Dan kun je mij een bericht sturen. We kunnen dan kijken of je echt zo geschikt bent als dat je denkt, en daarna eventueel een afspraak inplannen. Onthoud wel dat dit geen spelletje is, maar dat dit mijn manier van leven is. Ben jij iemand die hier normaal nooit mee bezig is, dan zie jij het waarschijnlijk wel als een spelletje en kun jij je niet volledig overgeven. Dat is niet wat ik zoek, dus dan kun je beter verder kijken. Contact opnemen