Vrouw zoekt relatie met een slaaf

Ik zoek een langdurige relatie met een slaaf. Iemand die het waard is om in mijn huis te wonen. Mijn slaaf moet respectabel zijn, financieel stabiel, GOED in huishoudelijk werk, vriendelijk, eerlijk, open en gehoorzaam. Ik ben op zoek naar iemand van 22-45 jaar oud. Ik ben een toegewijde eigenaar. Ik zal je dwingen om dingen te doen waar je in je verbeelding niet van kon dromen maar alles met wederzijdse toestemming. Ik zal je pijn doen als je niet aan mijn verwachtingen voldoet en ongehoorzaam bent. Mijn slaaf moet in staat zijn om zijn seksuele verlangens te erkennen. Bereidt zijn om je grenzen op te zoeken en te verleggen. Jouw beloning zal iets zijn waar je naar verlangt. Ik ga speeltjes gebruiken, je zal gespanked en vastgebonden worden. Contact opnemen