Vrouw domina zoekt slaaf. Den Bosch

Ik was vroeger altijd al een bazig type en dit is ook overgeslagen op mijn seksleven. Wat mij enorm opwindt is een man die naar mij luistert. En dan bedoel ik ook echt luisteren en alle mijn opdrachten uitvoeren. Wel ben ik het type dat jou ook graag beloond wanneer jij je best doet. Je mag dan wel mijn slaaf zijn, bij mij kun je heel wat beloningen ontvangen zolang jij je werk maar goed doet. Bij goed gedrag zal je merken dat ik een stuk aardiger ben en krijg jij ook je beloning. Zo kan ik je bijvoorbeeld heerlijk pijpen terwijl je vastgebonden zit aan een stoel. Maar als je stout bent dan ben ik ook stout en zal ik naar de zweep grijpen. Je kunt er dan vanuit gaan dat ik echt niet de vrolijkste ben en dat, wanneer je mijn opdrachten negeert of niet goed uitvoert, je ook zeker een gepaste straf zal krijgen. Natuurlijk heb ik ook grenzen en weet ik wel wat door de beugel kan en wat niet dus je hoeft je daarover geen zorgen te maken. Zo bespreken we altijd van tevoren af wat we wel en niet willen. Heb jij grenzen, dan kun je die op dat moment aan mij doorgeven zodat ik daar rekening mee kan houden. Ook zullen we samen een stopwoord afspreken maar deze mag echt alleen in uitzonderlijke gevallen gebruikt worden en niet omdat je er even geen zin meer in hebt. Afspreken doen we overigens altijd alleen maar bij mij thuis, je hoeft dus niet te rekenen op leuke afspraakjes of een diner voor twee in een fancy restaurant. Ben jij, na het lezen van mijn tekst, nog steeds net zo enthousiast? Dan ontvang ik graag een bericht van je waarin je mij vertelt wat je ervaring is en wat je verwacht. Contact opnemen