Transgender meesteres zoekt sub. Groningen

Transgender meesteres
Mijn naam is Irina, ik ben een tranny, een shemale, een vrouw met pik. Ik zoek een mannelijke sub die gehoorzaam en bereid is om mij met zijn beste te dienen en zich niet onzeker zal voelen en niet zal terugkrabbelen. Ik ben een ervaren meesteres met 2-3 jaar training en ik heb vooral onderdanige types behandeld. Ik heb voor mijn mannelijke onderdanige verschillende variƫteiten van bijnamen, dus vertel me welke bijnaam je het meest triggert. Ik ben streng dus bij mij moet je niet bang zijn voor harde straffen. Opvliegendheid en koppigheid wordt niet geaccepteerd en wordt met de harde hand eruit geslagen. Ik zal je ook straffen door bijvoorbeeld te blijven zuigen tot je niet meer kan en verder. Het weerleggen van je grenzen is een must. Contact opnemen