Transgender domina zoekt sub. Rotterdam

Transgender domina
Transgender domina zoekt sub. Geile shemale meesteres zoekt jou! Hallo liefjes, ik ben een shemale van hoog niveau die zeer aanhankelijk en super attent is voor mijn onderdanen. Ik sta bekend als een mooie shemale super vrouwelijk, geurig, heet, ondeugend, actief en passief zeer liberaal zonder franje altijd erg geil om je te ontvangen. Als ik opneem staat mijn mobiele telefoon uit om dit aangename moment niet te verstoren. Dus bedenk je geen twee keer en kom me ontmoeten ik weet zeker dat je het heerlijk zult vinden. Actief en passief met een goede en functionele pik. Je zult verlegen worden van mijn ogen en de schrandere blik. Mijn heerlijke lichaam zal je verrukken ook haar prachtige en strenge overheersing met mijn stijve pik, soms met een dildo erbij, strap-on, zweepjes, bondage. Ik ben graag gekleed in latex en latex laarzen met hoge hakken ook. Zeer sexy, dominante jonge meid op een zachte of als je wilt hardste manier. Slechts enkele van de dingen die ik graag doe: Tepelspel, anaal spel, bondage, strap-on, fisting, zweepslagen, spugen, geluid, electro stimulatie, fetishwear, latex aanbidding. En ik bezit veel SM speeltjes en fetisj kleding. Electro machine, leer, latex, hoge hakken, laarzen, popeers masker, sexy ondergoed en zijn allemaal beschikbaar om te dragen en te kijken. Jij bent een echte Geluksvogel :-). Hoor ik je snel? Stuur je mij jouw spannende wensen?