Sub gezocht. Rotterdam

Welke mannelijke of vrouwelijke sub wil sex van het leven ervaren? Ik ben Domina en ik heb interesse in nieuwe slaafjes. Mijn speelkamer is voorzien van een bed met zwarte satijnen lakens, diverse speeltjes en meerdere attributen waaronder een kruis waaraan ik jou het liefst vastgebonden zie zodat ik met je kan doen wat ik wil, maar waar jij zeker intens opgewonden van zal worden. Verder vind ik het ook heerlijk om jou anaal te nemen met mijn voorbinddildo waarbij jij het uitschreeuwt van genot en pijn, ik zou jou graag willen blussen met een Golden Shower. De enige keer dat ik naar jou luister is als je het stopwoord gebruikt wat ik je geef. We maken van tevoren duidelijke afspraken, maar als je alleen voor een pak slaag op je billen komt of alleen maar mijn laarzen wil likken, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Dus ben jij een onderdanige dienaar die graag zijn grens wil verleggen en van fetish, maar vooral niet van saaie sex houdt, en mij durft te vertrouwen, neem dan contact met mij op, en stuur mij een berichtje, en dan zal ik ervoor zorgen dat jij als slaaf verslaafd aan mij raakt. Alleen bij mij thuis! Ik kom niet naar jou toe! Reageren