Strenge en rechtvaardige domina Den Bosch

Jouw ondeugende gedachten moeten eens flink onderhanden genomen worden! Ik ben Sandra, en ik ben een strenge en rechtvaardige domina van 28 jaar. Domina zijn doe je niet ‘even erbij’, daar kies je voor of niet. Ik heb hier dan ook inmiddels al 10 jaar geleden voor gekozen en doe het nog steeds met net zoveel plezier. Ik heb een mooie woning, in een rustig gebied en met een heerlijke speelkamer waar wij helemaal los kunnen gaan en onszelf kunnen zijn. Ben je nog helemaal onervaren dan zal ik je voldoende begeleiden, zodat je weet wat er wel en niet gebeuren moet, waar je op moet letten en wat er gebeurt als je niet naar me luistert. Hier is dan ook die training voor die ik eerder al benoemde. Heb je wel al ervaring dan zal ik dit eerst testen. Vind ik dat je nog meer ervaring nodig hebt, zal ik de training op je toepassen. Maar voordat het überhaupt zo ver zal komen moet jij jezelf eerst netjes voor kunnen stellen. Stuur me een berichtje waarin je vertelt wie je bent, waar je van houdt, wat je privé situatie is, en wat je verwacht van mij. Ik moet kunnen zien dat je het echt meent, dat je dit niet als een spelletje ziet en dat je weet wat er komen gaat. Contact opnemen