Strapon sex en BDSM date. Tilburg

strapon sex
Hallo allemaal, ik ben een hele stoute dame die haar handjes graag uit de mouwen steekt. Dit doe ik het liefste door een lekker prostate massage te geven met mijn huge strapon. Of je daar ervaring mee hebt of met maakt mij niet uit. Ik neuk je in alle standjes totdat je klaar komt, daar wil ik van genieten. Ik ben een 29 jarige natuurlijk dominante vrouw. Zolang als ik me kan herinneren heb ik mannen gemanipuleerd en gebruikt als mijn “speeltjes”. Ik hou ervan om een man hijgend en smekend aan mijn voeten te hebben, als een dwaas. Dit is geen hobby voor mij, het is een levensstijl. Enkele van mijn specialiteiten en favoriete “spelletjes” zijn: Vernedering, Sissificatie, Panty Boys, Discipline, Geseling, OTK, Zweepjes, Spankings, Binding, Slaventraining, Onderdanig spel, Anaal/StrapOns… maar ook Plagen en Ontkenning. Ik ben de vrouw van je dromen. De enige die je begrijpt, en daar zal ik ten volle gebruik van maken. We weten allebei dat ik je al aan het hijgen heb en je pik stijf in je broek. Je moet de controle opgeven. Contact opnemen