Strapon meesteres op zoek naar sub. Amsterdam

Bonjour allemaal! Om te beginnen wil ik even zeggen dat ik schrik van het niveau van sommige slaven, en daardoor zeker heb getwijfeld of ik wel via deze weg op zoek moest gaan naar een nieuwe slaaf. Het lijkt wel alsof de meeste niet eens weten wat een domina inhoudt, of dat ze denken dat dit allemaal maar een grappig spelletje is. Ik kan je vertellen dat dat zeker niet het geval is. Als ik een spelletje wil spelen downloadt in Candy Crush wel, dit heeft niets met een spel spelen te maken. Ben jij een man die zichzelf een slaaf noemt maar geen weet heeft van wat dit inhoudt en het allemaal als een spelletje ziet, kun je dus ook beter verder gaan kijken. In dat geval ben ik namelijk zeker niet wie jij zoekt! Wie ben ik dan wel? Ik ben zeker een domina. Ik hou van alles wat dat begrip inhoudt maar mijn favoriete activiteit is strapon seks. Ik neem jou graag in jouw mond en in jouw kont. Interesse? Stuur mij een bericht