Strapon Meesteres Eindhoven

Ik ben een meesteres. Een dominante vrouw die graag mannen in hun kontjes neukt. Natuurlijk niet alleen dat, er is heel veel wat ik met mijn slaaf zou willen doen. Als meesteres zit ik niet te wachten op wisselende contacten. Ik wil dus echt heel erg graag een slaaf vinden die net als mij naar buiten het spel ook een maatje zoekt. Een praatje, een drankje en misschien een keer een hapje eten. We hebben het spel en het gedeelte van maatjes zijn. Ik denk dat dat een hele mooie combinatie kan zijn voor een leuke vriendschap met een extraje. Natuurlijk moeten er wel van te voren wat duidelijke afspraken gemaakt worden maar dat zal vast wel lukken. Stuur gewoon eens een berichtje als je interesse hebt en heb je het niet dan wens ik jou nog een hele fijne dag vandaag. Groetjes Contact opnemen