SM meesteres Veenendaal

Ik ben een ervaren Meesteres die geniet van het pure sm leven. Mijn dominantie draag ik heel mijn leven al bij me, vandaar ook mijn passie voor sm. Mijn passie voor sm overbrengen op anderen, dat is mijn drijfveer. Ben jij een onderdanige, gehoorzame en volgzame slaaf, die mij graag wil aanbidden, al mijn opdrachten tot in alle perfectie wil uitvoeren. Dan zoek ik jou! Ik houd van je gedachten, je emoties, je geest… Ik kruip in je hoofd, je hart en analyseer je tot Ik je emoties rationeel kan maken en kan omzetten naar een creatief, fysiek en psychisch online spel waarin Ik jou voor altijd de Mijne maak! Maak niet de fout te denken dat je Mij kunt bespelen. Ik ga dan als een strateeg te werk. Voor jij dat in de gaten hebt zal Ik al klaar met je zijn eer je ├╝berhaupt kunt bedenken dat Ik het was die jou steeds in je slaap aan het teisteren was Contact opnemen