SM date contact Noordwijk

Hallo! Ik ben een ervaren SM Domina en ik zoek een nieuwe slaaf. Nu eerst wat praktische zaken. Jij bezoekt altijd mij en niet omgekeerd. Ik beschik over een vrijstaand huis waarvan de hele bovenverdieping en zolder in het teken staan van bdsm. Je kunt zo hard schreeuwen als je wilt, niemand zal je horen. Ook op ‘nazorg’ hoef je niet te rekenen. Ik geniet ervan jouw grenzen op te zoeken en op te schuiven. Ik ga graag net wat verder dan eigenlijk je bedoeling was. Natuurlijk spreken we wel een stopwoordje af en zal ik me daaraan houden. Dat neemt echter niet weg dat ik mijn best zal doen jou dat stopwoordje af en toe te ontlokken. En misschien hou je het geheel onverwacht toch vol? Dan ben ik trots op je en zal ik je dat zeker laten merken met een beloning. Net zoals je een hondje beloont dat ondanks zijn simpelheid en al zijn gebreken eindelijk een kunstje kent. Spreekt dit je aan en heb je hier ervaring mee? Dan ontvang ik heel graag een bericht van je. Heb je geen ervaring, dan ben ik bang dat je mij niet aankunt en kunnen we het beter maar niet proberen. Er zijn tenslotte genoeg andere meesteressen waar je als beginneling wel terecht kunt om ervaring op te doen. Contact opnemen