Sadistische domina zoekt slaaf Amsterdam

Sadistische domina zoekt slaaf
Sadistische Domina zoekt slaaf in Amsterdam, van pijn naar plezier. Sadomasochisme betekent een stap van pijn naar plezier, en als je deze advertentie hebt gelezen, welkom op mijn advertentie, want je bent een onderdanig persoon die me de vrijheid geeft om fantasieën te verdraaien. Ik ben de sadist die je nooit zult vergeten. Ik kan je vastbinden, sodomiseren, je vertrappen. Ik heb veel sadistische ervaring en weet hoe ik moet reageren bij zowel de nieuwelingen als de meest gedurfde slaven. Bovendien heb ik al mijn accessoires. Accepteer je mijn regels? Deel je verborgen fantasieën met mij, laat me je meest beschamende gedachten zien en onthul de fetisjen die je zo graag wilt ervaren. Ik ben hier om je te begeleiden en zal je meenemen in je wensen om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Ik heb een diepgewortelde fascinatie voor macht en etiquette, en ik wil dat mijn slaven, sletten en perverselingen volledig onderdanig en volgzaam zijn. Ik ben een liefhebbende maar soms wrede minnares. ! Contact opnemen