Op zoek naar mijn voor altijd slaaf

Ik ben een jonge dominante vrouw die op zoek is naar een slaaf om de mijne te noemen, om in mijn behoeften te voorzien en beloond te worden als je goed bent. Als je niet luistert zal je gestraft worden zonder uitzonderingen of excuses. Je volgt mijn regels en bevelen op en ik zal je belonen. Wees ongehoorzaam en je wordt gestraft. Het maakt me niet uit wat voor geslacht je hebt zolang we die klik hebben. Ik ben misschien streng met mijn regels en bevelen, maar ik zal voor je zorgen. Ik zal nooit oneerlijk zijn naar mijn slaaf en wil dit ook terug. Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt als je Dom op je gemak te stellen en je te helpen de beste slaaf te worden. Ik ben op zoek naar mijn voor altijd slaaf. Ik ben niet op zoek naar liefde, maar naar een mannelijke slaaf die ik kan en zal gebruiken zoals ik dat wil. Geen roker. Alles zal gaan zoals ik dat wil maar met respect voor jouw als slaaf. Zoals jij voor mij zorgt zal ik voor jou zorgen. Ik heb een volledig ingerichte ruimte voor ons samenzijn. Alles zal gebeuren met wederzijds vertrouwen. Zodra we contact hebben gaan wij videobellen zodat ik je zie en je de begin instructies zal geven. Hebben wij die klik zal je naar mij komen Contact opnemen