Op zoek naar gewillige slaven of slavinnen

Mijn naam is Dina maar voor jou ben ik gewoon meesteres. Je zal mij dan ook nooit bij mijn voornaam mogen noemen tenzij ik je daarom heb gevraagd. Ik kom uit omgeving Rotterdam en ben via deze weg op zoek naar gewillige slaven of slavinnen die met mij geile sm-avonturen willen beleven. Ik heb zelf ook een goede vriendin van mij die ons eventueel kan vergezellen. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik hier nog niet erg veel ervaring mee heb maar dit wel heel graag wil uitbreiden. Het voordeel voor jou hierin is dat ik niet de strengste meesteres ben die er is, maar ik verwacht van jou wel dat je genoeg ervaring hebt als slaaf of slavin om mij hierin bij te sturen wanneer dit nodig is. Hoe een dag met mij eruitziet hangt helemaal af van jou en hoe goed jij mijn opdrachten uitvoert. Doe je dit goed? Dan zit er ook zeker een beloning voor jou in. Maar wanneer je ze niet of niet goed uitvoert kun je er zeker van zijn dat je daar een gepaste straf voor krijgt. Reageren