Op zoek naar slaven of slavinnen. Sneek

Ik ben een ervaren Meesteres uit de omgeving SNeek en ik zoek nieuwe slaven en slavinnen het liefst met ervaring. We gaan samen geile bdsm sessies beleven. Uiteraard doe ik niks bij je dat jij niet wilt, dit bespreken we dan ook allemaal netjes van tevoren zodat daar geen problemen kunnen ontstaan. Wel zal ik proberen af en toe net op dat randje te zitten om te kijken hoe ver ik precies bij je kan gaan. Wanneer je besluit mij een bericht te sturen zal het fijn zijn wanneer je mij direct wat over jezelf verteld. Hoeveel ervaring je hebt als slaaf of slavin, waar je naar op zoek bent en of jij je kunt verplaatsen. Dit laatste doe ik namelijk niet, een afspraak zal dan ook altijd bij mij thuis plaatsvinden. Ik ben benieuwd! Contact opnemen

Alle profielen uit Sneek