Op zoek naar een exreme BDSM Meesteres?

Ben jij een slaaf of slavin op zoek naar een zeer strenge meesteres voor extreme bdsm? Lees dan verder en kijk snel of jij aan mijn wensen kunt voldoen. Mijn naam is Meesteres Radar maar als onderdanige noem jij me altijd alleen maar “Mevrouw”. Meerdere slaven en een paar slavinnen hebben mij al leren kennen als niet alleen heel streng, maar ook erg wispelturig. Mijn moodswings hebben al een aantal slaven de tranen over de wangen laten rollen, want net als ze dachten dat ze het goed deden kregen ze weer wat over zich heen. Wat je verwacht en wat je krijgt loopt vaak anders als je mijn sub bent. Daar zul jij als onderdanige dus mee om moeten leren gaan. Wat kan ik jou bieden? Al mijn ervaring op het gebied van sadisme, vernedering, mindfucking, straf, training en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ben bijzonder bekwaam in het uitdelen van extreme bdsm opdrachten en straffen die zeer ver kunnen gaan. Als voorbeeld: mijn favoriete straf is jou urenlang eenzaam vastgebonden te houden aan de muur en je elk uur een nieuwe foltering te geven, zolang de dag duurt. Wanneer je het volhoudt tot zonsondergang is je straf voldaan. Hou je het niet vol, dan beginnen we het de volgende keer helemaal opnieuw. Zoals je wel merkt, vrijwel alles wat we zullen doen is extreem en lichamelijk zeer belastend. Je moet daarom 100% gezond zijn, vrij van hartproblemen en een lichaam hebben dat wel tegen een stootje kan. Tijdens onze eerste ontmoeting zal ik je dan ook volledig keuren. Alles wat van belang is voor ons latere SM spel zal aan bod komen… Als ik je afkeur is dat niet alleen voor mijn eigen bestwil, maar ook voor de jouwe. Contact opnemen