Onderdanige voor mij. Utrecht

Ondredanige voor mij
Ik ben een sadist, emotioneel en fysiek, het zit in mijn bloed en zal altijd zo zijn. Als een Slimme Meesteres sadist geloof ik dat onderwerping een geschenk is. Gekoesterd en uiteindelijk tegen je gebruikt moet worden. Mijn overweldigende Dominante uiterlijk zal je intiem maken en je zult direct in mijn ban raken terwijl ik je begeleid op een reis door mijn wereld van vernedering, degradatie en sadisme waar je heel snel mijn regels zult leren of je zult de consequenties ondergaan. Je zult voor me knielen, altijd lager dan je meerdere en me aanbidden zoals ik verdien. Ik ben streng, verleidelijk, wreed en schep er veel genoegen in om je te kwellen en je uiteindelijk te kneden tot mijn slaaf en in staat om de vele kwellingen die ik voor je klaar heb liggen te doorstaan.Contact opnemen