Nieuwe subs gezocht. Maastricht

Ik ben op zoek naar jou maar als ik je eenmaal gevonden heb dan zul je geen gemakkelijke kluif aan mij hebben. Ik ben namelijk iemand die jou laat kruipen en de meest vernederende opdrachten uit laat voeren. Kun je dit niet aan, dan mag je mijn deurtje wel voorbijgaan. Ben jij wel onderdanig aan mij dan hoor ik dat snel van je. De meeste meesteressen willen geen seks, daar ben ik dan weer anders in. Ik heb immers ook gevoel en waarom dan niet gewoon twee dingen combineren? Naast dat ik je de vernederende opdrachten uit laat voeren zal ik je ook seksueel gaan martelen en dan bedoel ik niet zozeer pijn doen maar meer laten hangen in de spanning. Wees maar niet bang; wanneer jij netjes al mijn opdrachten opvolgt en uitvoert zul je naderhand ook echt wel beloond worden. Veel zal ik hier nu niet over gaan vertellen maar je kunt erop rekenen dat je mij gaat smeken om door te gaan. Laat ik eerst maar even wat over mezelf vertellen. Ondanks dat ik niet veel ervaring heb als meesteres weet ik wel precies wat ik wil. Ik verwacht van jou als slaaf wel dat je al enige ervaring hebt, en dat je in staat bent dit verder uit te breiden. Ook wil ik dat je kunt aantonen dat je volledig gezond bent. Een eerste kennismaking is altijd om de dingen te bespreken en een stopwoord af te spreken. Kun je niet aantonen dat je gezond bent, dan zal ik je keuren. Wanneer ik je niet goedkeur is dit niet omdat ik jou niet als slaaf wil, maar omdat dat dan echt het beste is voor ons allebei. Ik wil namelijk geen ongelukken op mijn geweten hebben. Neem contact met mij op