Mooie leer latex meesteres

Nadat mijn vorige slaaf niet meer voldeed aan mijn eisen heb ik hem eruit geschopt, en ben ik op zoek naar een nieuw slaafje die zich aan mij wil onderwerpen. Ik heb jarenlang ervaring, maar het is voor mij niet belangrijk dat jij ervaren bent, maar wel dat je onderdanig bent en samen met mij wil genieten van lange intense extreme perverse sessies. Ik ben een geile strenge exotisch uitziende Dominante Dame met volle grote borsten en een heerlijke kont die anale sex fijn vindt. Ik hou van rollenspellen, en wil je straffen als je stout bent, dat kan een milde straf zijn dmv spanking of mijn zweepje, maar ik kan je ook straffen door je vast te binden en dan mag je opgewonden en vooral machteloos toekijken hoe ik met mijzelf speel met één van mijn vele geile speeltjes. Als je erg stout bent, dan wil ik je graag harder straffen. Kleding is voor mij heel belangrijk, ik hou zelf van lekkere full body suits, strakke pakjes van leer of latex en het liefst pak ik jou ook in waarbij maskers en een halsband niet mogen ontbreken. Ik wil je nederig laten knielen en kruipen, en wil met jou mijn spel spelen waarbij jij gaat smeken om meer. Heel veel is bij mij mogelijk, nog meer is bespreekbaar. Neem gerust contact met mij op en we zijn wat het wordt.