Mijn strapon in jouw kontje. Hoe vind je dat?

Als je naar mijn foto’s kijkt snap je wat ik met jou wil doen? Juist, mijn mooie strap on in jouw sterretje steken. Maar eerst in jouw mond. Pijp hem goed! Zelf ben ik biseksueel en ik spreek net zo lief met mannen als met vrouwen af. Het geslacht maakt voor mij niets uit het is de mens die erachter schuilgaat. Ik hou van ruig, geil en spanning al die dingen kan ik vinden in het spel van de bdsm. Bdsm kunnen we zo invullen hoe we zelf willen maar dat we daar samen een speciale weg in vinden is voor mij wel belangrijk. Kan jij mij anders eens vertellen waar jij van kan genieten? Misschien hebben we wel gelijk een klik of moeten we het allemaal nog wen beetje zoeken. We zullen het zien maar laten we er eerst een beginnetje aan maken. Contact opnemen