Meesteres zoekt man

Ik ben een meesteres die haar rol heel er serieus neemt. Ik ben erg zakelijk op dat gebied en heb momenteel geen slaafje meer dus al mijn aandacht gaat gericht zijn op jou! Niks is te gek voor mij en alles is bespreekbaar. Interesse? Laat jij je domineren door mij? Je hoeft niet perse ervaring te hebben. Wel moet je er net als ik er 100% voor willen gaan. Eerlijkheid en hygiƫne vind ik ook belangrijk. Je moet dus onderdanig zijn en ik hou ervan als je in goede conditie bent. Ik wil je namelijk voor mijn genot gebruiken en je laten afwachten wanneer ik dat doe. Ik wil je kunnen uitwonen en wil dus hierbij je conditie graag eens uit testen! Ben jij een man met ballen en niet bang voor mij dan ben jij mijn nieuwe slaaf. Ben je tussen de 25 en 45 jaar en gewoon lekker onderdanig dan moet je reageren en een bericht sturen met de tekst ja mrs ik ben uw slaaf. Daarna zal ik je meer informatie sturen en als het allemaal besproken is kunnen we verder gaan en afspreken. Contact opnemen