Meesteres zit hier helemaal voor jou klaar

Kort maar krachtig. Ik ben 32 jaar oud en zit al jaren in dit vak. Ja ik noem het een vak want echt niet iedereen kan dit. De nodige ervaring heb ik dus wel en wil daarom mij weer beschikbaar stellen voor nieuwe subs. Het liefste zou ik een sub willen helpen waar het allemaal nog nieuw voor is. De weg kan soms erg moeizaam zijn en daar wil ik je in begeleiden. Wil jij dus een nieuwe ervaring en daar samen met mij voor gaan? Meesteres zit hier helemaal voor jou klaar. In mijn speel kamer kunnen we doen wat we willen, met instemming van ons beide wil ik tot het gaatje gaan. Speeltjes zijn voor mij echt een must en horen er gewoon bij. Een tik op je billen met mijn zweepje of mag het ook een beetje harder? Het kan allemaal zoals ik al zij moeten we er alleen allebei voor gaan. Spring jij met mij mee en gaan wij samen de grenzen opzoeken? Dan staat jou meesteres helemaal voor jou paraat. Groetjes en alvast een kleine tik. Neem contact met mij op