Meesteres zijn is mijn lust

Meesteres zijn is mijn lust en mijn leven en ik kan niet zonder. Ik heb zelf geen kinderen alleen mijn huisdieren. Maar ja ik ben pas 20 hahaha. Laat ik dit even verduidelijken: ik heb twee honden en drie katten. Ik ben op zoek naar een serieuze, betrouwbare, echt onderdanige slaaf met lef en doorzettingsvermogen die bij mij intrekt. Zodra je hier bij intrekt is het wel de bedoeling dat jij meebetaald aan alle vaste lasten. Dit zal later ook besproken worden en in een contract opgesteld worden. Heb je echter een mooie woning in het buitengebied, een woning landelijk gelegen, boerderij of een vrijstaande woning waar je liever niet weg wilt, dan is het ook mogelijk dat ik bij jou intrek. Wel gaan mijn huisdieren mee. Ook in dit geval zal er een contract opgesteld worden en wil ik uiteraard de woning eerst zien voordat ik een beslissing maak. Heb je interesse stuur me dan een berichtje waarin wat meer over jezelf verteld en hoe jij denkt dat je leven eruit gaat zien wanneer je bij mij in woont. Vertel me ook direct of je beschikt over een woning waar ik naar op zoek ben, of dat je bij mij in komt wonen. Het moet wel echt een woning zijn zoals hierboven beschreven staat, zodat we geen last hebben van buren of veel voorbij rijdend verkeer. Contact opnemen

Alle profielen uit Venlo