Meesteres op komst. Ga je mijn eerste sub worden? Tilburg

Voor mij is het ook allemaal nieuw. Eerst was ik het slaafje. Deed alles voor mijn meester alleen toch voelde ik dat het voor mij niet de vrede gaf waar ik zo naar verlangde. Ik wil meer en zie mezelf ook echt aan de andere kant staan. De kant dat ik de lakens uit deel. Het klinkt misschien heel hard maar zo voelt het voor mij op dit moment. Nu ben ik dan ook opzoek naar een slaafje die naar mij zou willen luisteren. Is het voor jou (en net als voor mij) een nieuwe ervaring dan hoop ik dat we die samen aan kunnen gaan. Ik kijk op jou neer. Jij bent voor mij echt een sub. Onderdanig en meegaand. Voor jou zit er niets anders op dan goed naar mij te luisteren. Ga je met mij het pad op dan weet je wat je te wachten staat. Weet je dat nog niet of wil je daar heel erg graag achter gaan komen. Stuur mij dan maar een berichtje en dan leg ik je precies uit hoe het er voor je uit zal gaan zien. Groetjes jou toekomstige meesteres. Ik wacht hier op een berichtje van jou.