Maastricht. Vrow zoekt slaaf met of zonder ervaring

Ik ben een 24 jarige vrouw die op zoek is naar een man die bereid is om de totale controle aan mij over te geven. Ik ben klein van stuk met een atletisch postuur, en enigszins nieuw in de bdsm wereld. Ik ben gemeen, maar kan ook liefdevol zijn! Onschuldig uiterlijk! Vuile mond! Ik ben op zoek naar een slaaf om mij te gehoorzamen! Ik ben hatelijk, smerig en pure vuiligheid! Ik ben erg gemeen met mijn manieren! Denk je dat je me aankan? Ik ben een pure teef die je zal afspoelen en ik wil alles! Op zoek naar een trouwe sub, hoeft niet ervaren te zijn. Ik ben bereid om je te onderwijzen en je te helpen je grenzen te verkennen. Als je gehoorzaamt, zal ik belonen en ik beloof je dat je zult smeken om meer. Als er nog iets is vraag het dan gewoon, laten we gewoon praten en elkaar leren kennen en grenzen bespreken voordat we in onze rollen springen. Contact opnemen