Liefde voor latex

Hee daar spannende man! Ben jij degene waar ik naar op zoek ben? Zie je, ik heb namelijk wel een raar verzoek maar misschien vind jij het wel helemaal niet zo raar? Het lijkt mij leuk om hier heren te leren kennen die mijn liefde voor latex delen. Mannen die dol zijn op latex daar heb ik vast een klik mee. Het kan dan zijn dat je het zelf lekker vindt om latex te dragen maar het kan natuurlijk ook zijn dat je het spannend vindt om een vrouw latex te zien dragen. Laat me maar gewoon eens weten wat je interesses zijn. We kunnen dan beginnen met een goed gesprek en als dit bevalt dan zou het ook een mogelijkheid kunnen zijn om eens af te gaan spreken. Het lijkt mij dan leuk om jou mijn latex collectie te laten zien en misschien vind je het dan ook wel spannend als ik eens wat ga dragen. Er zijn mogelijkheden genoeg om een leuke tijd te hebben. Wel zou ik het leuk vinden als je mij eerst eens wat meer over jezelf vertelt voordat je meteen over je latex fantasie begint, als je die hebt. Heb je die, dan wil ik die uiteraard ook heel erg graag weten. Ik ben namelijk ook gek op fantasie├źn en wie weet kunnen wij er wel eentje samen verwezenlijken. Wees dus niet bang om mij snel eens een bericht te sturen, ik weet zeker dat het een leuk gesprek wordt. En mocht het nou blijken dat we toch niet zo goed bij elkaar passen als we dachten, dan is dat ook helemaal niet erg natuurlijk. Ik ben niet het type dat jou gaat verplichten met me af te spreken, als duidelijk is dat er helemaal geen klik tussen ons is. Contact opnemen