Licht SM Domina zoekt onderdanige man

Als jonge vrouw voelde ik me al aangetrokken tot een lichte vorm van BDSM, daarom ben ik toen op onderzoek gegaan en daardoor heb ik meerdere sites gevonden waar ik leuke contacten opgedaan heb. Nu ben ik op zoek naar een onderdanige man die zich helemaal aan mij over wil geven en die mij nooit tegenspreekt zodat ik jou opdrachten kan geven. Aan jou de taak die uit te voeren zonder geklaag en gezeur. Echt extreem ben ik niet in dit soort dingen maar ik vind het gewoon een heerlijk gevoel als een man zich helemaal aan mij overgeeft en zich open stelt voor mij. Misschien leer ik gaandeweg nog wel wat strenger te zijn. En misschien heb jij genoeg ervaring als slaaf om mij het een en ander bij te leren. Dus ben jij een vent die graag vernederd wil worden en graag billenkoek krijgt laat dan snel wat van je horen en misschien ben jij binnenkort wel mijn slaafje die al mijn stoute opdrachten uit gaat voeren. Contact opnemen