Kinky vrouw wil jou dominiren. SM contact Utrecht

Ben jij mijn nieuwe subje? Heey lekkerding, heb jij zin in een geil rollenspel? Ik die jou meesteres zal zijn in hart en nieren? Mijn rol als meester heb ik al heel erg vaak uitgevoerd maar toch wil ik het net even wat extra geven. Wil jij met mij samen kijken of wij het heel erg stout kunnen maken? Dan weet je wat je te doen staat. Vrouwelijke slaven of mannelijke iedereen welkom. Laat mij alleen niet te lang wachten want heb al heel veel meesters en meesteressen gezien die zo een nieuw subje hebben. Wordt jij dan de mijne? Ken jij je grenzen al of moeten we daar maar eens naar opzoek gaan. Ik snap als meesteres dat je soms niet weet hoe ver je wil of kan gaan. Dat zijn ook gewoon dingen waar je nog achter moet zien te komen. Daarom lijkt mij het een keertje leuk om dat af te gaan tasten. Niet dus alleen het domineren maar ook kijken tot hoever je het lekker vind en waar het dan ook echt voor je ophoudt. Is dit wat je graag wilt uitvinden om toch in de sm sfeer te komen maar op een geleidelijke manier dan kunnen we zeker en vast iets voor elkaar gaan betekenen. Ik zit hier te wachten op een berichtje van jou.