Kinky machtige vrouw. Delft

Hallo mannen. Ik ben een dominante meesteres die op zoek is naar mannen die het heerlijk vinden om vernederd te worden door een machtige vrouw. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met sm, zolang je maar een verlangen hebt om vernederd en gekleineerd te worden. Ik heb ook alle benodigdheden dus je hoeft alleen langs te komen en dan regel ik het van daar. Ik heb altijd al een voorliefde voor latex en bondage gehad, ik ben ook al lange tijd meesteres en doe het altijd nog met plezier. Ik heb me hier aangemeld omdat ik op zoek was naar wat meer afwisseling in de mannen die ik over de vloer krijg. Begrijp me niet verkeerd hoor, maar na een tijdje ken je je eigen slaven door en door en dan is de spanning er toch wel een beetje vanaf. Ik wil graag nieuwe mannen leren kennen zodat ik ze op mijn manier kan vernederen en tot mijn slaven kan maken. Wel gaat dit alles natuurlijk altijd in goed overleg en bespreken we alles eerst van tevoren. Ik wil geen vervelende ervaringen hebben en jij net zo min. Ook verwacht ik wel dat je eerlijk bent over je gezondheid en eventuele gebreken. Mocht je het fijn vinden dan bespreken we natuurlijk ook de dingen die je wel of niet wilt en verzinnen we een stopwoord voor de uitzonderlijke gevallen dat dit nodig is. Ik wil zoveel mogelijk mannen kleineren en onderdanig laten voelen. Lijkt het je wat? Dan ontvang ik van jou graag een berichtje waarin jij jezelf eerst even voorstelt. Vertel me wie je bent, wat je doet in het dagelijks leven en hoe lang jij al slaaf bent. Ben je een beginneling? Vertel me dan waarom je dit wilt.

Alle profielen uit Delft