Jonge domina zoekt slaaf. Utrecht

Welkom in mijn wereld. Ben je klaar om in mijn wereld te stappen en mijn strengste eisen onder ogen te zien? Ik weet dat je ernaar hunkert om mij te dienen. Ik kan je verzekeren dat ik je zal vernederen en je met mijn ogen zal degraderen. Ik schep er veel plezier in om je te martelen en te controleren. Niets tovert een sadistische glimlach op mijn gezicht als controle nemen en je grenzen verleggen. Ik ben jong, uniek, gecompliceerd, sadistisch, getalenteerd, adembenemend, hilarisch, nederig, intelligent, en een steeds veranderende trut. Hoewel ik geniet van wreed te zijn, kan ik heel speels zijn, maar alleen op mijn voorwaarden. Ik ben nieuw in de buurt en accepteer nieuwe slaven die bereid zijn om hun essentie te onderwerpen en zich neer te leggen bij al mijn egoïstische perverse grillen en verlangens. Contact opnemen