Jonge dame zoekt slaaf

Deze jonge dame zoekt slaaf. Ik ben jong, maar ik weet wat ik wil. Ik heb een paar dingen die ik nu zal zeggen. Je zult doen wat ik zeg, wanneer ik het zeg of wanneer ik eis dat het gebeurt. Ik vind genoegen in het vernederen van iemand. Ik heb mijn eigen manier om u te beheersen zonder de behoefte van dergelijke woorden en ik beloof u, u zult genieten van het feit dat je mij hebt gekozen als je dominatrix. Als je een man bent die er genoeg van heeft om altijd de controle te hebben en alle beslissingen te nemen. Neem dan gerust contact met me op. Ik ben klaar voor de man die die positie inneemt, en me behandelt als de godin die ik ben. Ik zal je rijkelijk belonen voor je goede daden. Maar zal je ook straffen als je niet luistert naar wat ik je opdraag! Maar nu wil ik je terug stoppen in mijn kooi. Je zal mij dienen, en je zal mij gehoorzamen. Doe je dit niet, dan zal ik je zeker straffen op een manier die jouw vernederd. Nu moet je snel een bericht sturen om verder te kunnen praten! Bevrijd me uit mijn kooi, zodat ik jou erin kan stoppen. Contact opnemen

Alle profielen uit Breda