Ik zoek en partner, vriend en slaaf in een

In mijn wereld gaat het er allemaal anders aan toe. Ga ik los en geniet ik van het leven. In het dagelijks leven ben ik een hele nette vrouw. Ga ik elke dag netjes naar kantoor en laat ik mij alles vertellen. Als ik dan eenmaal thuis ben en de slaap kamer in verdwijn is alles van deze nette dame weg. Hoe dat komt en wat dat in zou houden voor jou? Daar kan ik je wel antwoord op geven maar vertel ik je liever als we tegen elkaar praten. BDSM is de rode draad door mijn leven. Natuurlijk bestaat mijn leven niet alleen maar uit bdsm maar het speelt wel een hele grote rol in mijn leven. Ik ben dan ook niet alleen maar opzoek naar een slaaf maar ook naar iemand die met mij het leven wilt delen. Die de zo genoemde rode draad met mij aan wilt gaan. Een partner, vriend en slaaf in een. Is dat iets waar jij ook naar opzoek kan zijn? Dan kunnen we daar zeker naar gaan kijken. Zoals je zelf al werkt in mijn bericht sta ik voor veel open. Pak daarom ook je kans. Contact opnemen

Alle profielen uit Oss