Ik zoek een slaaf die zich weet te gedragen

Weet jij je niet te gedragen en weet je niet wat het inhoudt om een slaaf te zijn dan wil ik je vragen om geen reactie te sturen. Ik ben echt op zoek naar mannen die wel weten hoe ze een meesteres willen dienen. In het kort komt het erop neer dat mijn wil wet is en dat je doet wat ik zeg. Doe je dit niet of doe je het niet snel genoeg dan zijn er consequenties aan verbonden. Daar heb ik een speciale kamer voor en daar kan ik ervoor zorgen dat je net dat beetje beter je best gaat doen. Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoe jij je gedraagt maar ben jij een hele stoute slaaf dan ben ik ook een hele vervelende meesteres. Je zal dan een langdurige pijniging ondergaan en het kan soms tegen het martelen aanzitten. Dit doe ik omdat mijn ervaring dan is dat je weet waar ik toe in staat ben. Je zal dan de volgende keer wel goed nadenken wat je gaat doen. Neem contact met mij op