Ik wil een domina zijn voor 3 subs. Friesland

Mijn fantasie is om een meesteres te zijn voor 3 subs, en ze tegelijkertijd te laten strijden om mijn aandacht door verschillende taken tot mijn tevredenheid te volbrengen en ze dan individueel te belonen. Alle 3 mijn subs moeten ook verschillende kicks hebben afwisseling is voor mij erg belangrijk. Kinky kicks die ik erg geil vind zijn dat mijn voeten gelikt en gekust worden, dat ik jou kan laten force feeden is voor mij belangrijk en een sub die extreme pijn er geil vindt. Mijn ideale sessies zijn mishandeling, pijn en aanbidding. Volle voeten fetisj en force feeding sessies. Wat ik leuk vind om te dragen zijn strakke korsetten met hoge hakken en veel latex. Ben jij een van mijn 3 subs? Totale aanbidding en gehoorzaamheid verwacht! Contact opnemen