Ik wil daten met een onderdanige man

Hallo, hier ben ik. Ik ben een domnante vrouw die op zoek is naar gehoorzame mannetjes. Ben jij onderdanig en heb je interesse in een date, lees dan verder. Laat ik wel duidelijk maken dat jouw wensen mij niet interesseren. Het gaat mij er vooral om wat ik lekker vindt. Je doet dus wat ik wil en op het moment wat ik wil. Iets wat ik altijd behoorlijk vervelend vind is dat een man niet stijf kan worden op het moment dat ik geneukt wil worden. Dat is dan ook een behoorlijke zonde. Daarmee geef je ook dat je op dat moment niet geil van mij kunt worden. De slaafjes die dit probleem hebben die krijgen dan nog grotere problemen en die krijgen met mij te maken. Dan ga je mee met mij naar een donker gedeelte van de kamer. Daar mag je de ogen dicht doen en dan onderga je wat ik allemaal aan frustraties in mij heb. Ik denk dat je de volgende keer dan wel beter je best zal doen om wel een stijve te krijgen. Nog steeds interesse? Neem contact met mij op.