Ik straf graag op neerbuigende manier. SM contact Amstelveen

SM contact Amstelveen
Ik ben 25 jaar oud maar toch ben ik een ervaren domina. Mijn levensstijl als meesteres heb ik al 7 jaar. BDSM is niet alleen een kink voor mij, maar ook een echte levensstijl. BDSM vult een leegte en heeft erg veel voldoening. Dat verwacht ik ook van jou. Ik ben een moederlijke maar doch strenge en sadistische meesteres. Ik geniet ervan om er een spelletje van te maken maar ook om mijn eigendom verzorgd zien te worden. Hoe vreemder jouw kinky wensen zijn des te beter ik het vind. Ik ben erg ruimdenkend en vind daarom bijna niets raar. De kinky dingen die ik het liefste beoefen zijn pure dominantie, cock cage is een must zeker in publiek en animal play. Als je de fout in gaat straf ik graag op een neerbuigende manier. Heb jij er al zin in? Contact opnemen