Ik hou ervan een Femdom te zijn. Plus size Domina. Nijmegen

Ik ben een plus size meid van 19 jaar. Ik ben dominant. Ik hou ervan een Femdom te zijn, en geniet ervan om mannelijke subs op hun knieën te zien, gekneveld, bereid om te gehoorzamen en te dienen zoals goede jongens zouden moeten doen. Mijn stijl van dominantie is sensueel van aard, overgoten met een vleugje heerlijk pijnlijk genot, dus je bent gewaarschuwd. Ik hou van chatten met andere dominanten en onderdanige, en boven alles waardeer manieren wanneer een individu wenst te spreken met mij. Wees beleefd, netjes en vraag om toestemming en ik zal overwegen om je verzoek om met mij onder vier ogen te spreken in te willigen. Let op: ik doe geen switch/vrouw/trans/cd noch doe ik aan sissy training, dus vraag er niet naar. Daarnaast ben ik op dit moment op zoek naar een sub. Contact opnemen