Ik heb veel aspecten van BDSM onder de knie

BDSM contact ROtterdam
Ik ben een ervaren meesteres. Ik waardeer de interactie en accumulatie in het spel om je zintuigen te prikkelen. Ik weet de spanning te verhogen en je te begeleiden om je grenzen te verleggen. Ben je een pervert, beginner of al gevorderd? Ik heb veel aspecten van BDSM onder de knie. Ik ben slim en heb een groot inlevingsvermogen, dus je kunt altijd een sessie op maat voor mij krijgen. Mijn expertise is: Strap-on, Fisting, RapePlay, CGT, Rollenspel, DirtyTalk, Vernedering, Sissy Play, Medisch spel, Breath Controll, Fetish. Of het nu beginners of gevorderden zijn. Ik heb regelmatig ontmoetingen met stellen en gehandicapten die goed worden verzorgd en gerespecteerd. Dus schaam je niet en bericht mij voor een spannende sessie! Ik ben hier voor iedereen!