IK ben zo geil als boter en jij?

Een stout spelletje we willen het allemaal alleen kunnen we het ook? Haha daar wil ik dus heel erg graag achter komen. In mijn hoofd heb ik al veel stoute spelletjes door mijn gedachten heen laten gaan. Van bondage tot en met het spelen met een veer. Alleen dit zijn dan nog maar de gedachten over die stoute spelletjes. Natuurlijk wil ik ze ook heel erg graag uit laten komen. Ik als meesteres en jou als mijn speeltje. Wil je jou kant ook laten weten hoe dat er voor je uit zal gaan zien. Als meesteres heb ik natuurlijk alle touwtjes in handen maar graag kom ik er achter wat er nou allemaal in jou hoofd rond gaat tijdens een meesteres spel. Het gaat allemaal om domineren en onderdanig. Dat weten we allebei maar om nu alles op mijn manier te laten gaan vind ik ook maar zo saai. Daarom hoop ik een sub te vinden die ook zijn mening durft te geven. Het is misschien niet helemaal wat je verwacht maar wie weet halen we er wel iets heel leuks samen uit. Gaan wij het samen aan? Contact opnemen