Ik ben op zoek naar jou

Ik ben op zoek naar jou maar als ik je eenmaal gevonden heb dan zul je geen gemakkelijke kluif aan mij hebben. Ik ben namelijk iemand die jou laat kruipen en de meest vernederende opdrachten uit laat voeren. Kun je dit niet aan, dan mag je mijn deurtje wel voorbijgaan. Ben jij wel onderdanig aan mij dan hoor ik dat snel van je. De meeste meesteressen willen geen seks, daar ben ik dan weer anders in. Ik heb immers ook gevoel en waarom dan niet gewoon twee dingen combineren? Naast dat ik je de vernederende opdrachten uit laat voeren zal ik je ook seksueel gaan martelen en dan bedoel ik niet zozeer pijn doen maar meer laten hangen in de spanning. Wees maar niet bang; wanneer jij netjes al mijn opdrachten opvolgt en uitvoert zul je naderhand ook echt wel beloond worden. Veel zal ik hier nu niet over gaan vertellen maar je kunt erop rekenen dat je mij gaat smeken om door te gaan. Contact opnemen