Gezocht BDSM date. Friesland

Ik heb heel wat relaties gehad die allemaal stukgegaan zijn doordat mijn interesse in BDSM. De meeste vonden het in het begin nog wel leuk en spannend, maar als ze er dan eenmaal aan begonnen trokken ze zich al snel terug. Dit kwam vaak omdat ze er geen weet van hadden wat BDSM precies inhoudt, en het alleen maar kende van verhalen. Een relatie, daar ga ik dus niet meer naar op zoek. Als het op mijn pad komt en diegene staat er echt open voor en weet wat hij kan verwachten, dan vind ik het prima, maar zelf zoeken? Nee, die tijd is voorbij. Waar ik wel naar op zoek ben is iemand die weet wat BDSM inhoudt, en die net als ik behoefte heeft aan een date. Ik ben het dominante type, maar ben niet overdreven streng. In principe ben ik dus op zoek naar een onderdanige man maar als je de rollen graag eens omgedraaid wilt hebben sta ik daar ook voor open. Ik probeer namelijk graag nieuwe dingen uit en wie weet, vind ik mezelf als onderdaan ook wel erg leuk! Wel vind ik het erg belangrijk te weten met wie ik in contact ben. Ik verwacht dus wel van jou dat je mij vertelt wie je bent, wat je zoals doet in je dagelijks leven maar vooral waar je hier exact naar op zoek bent. Wat je wel of niet wilt doen, waar je op afknapt en waar je ontzettend geil van wordt. Als we allebei voelen dat er een klik is, dan zit het goed en kunnen we gaan kijken naar een date. Waar die dan gaat plaatsvinden, dat weet ik niet. Ik doe het liever niet bij mij thuis. Als het bij jou ook niet kan, kunnen we er altijd nog voor kiezen naar een hotel te gaan. Contact Opnemen