Geile vrouw zoekt nieuwe slaaf Eindhoven

Heb je billenkoek nodig of nog een veel grotere straf dan kun je bij mij terecht en ik zal je laten gillen van genot. Uiteraard doen we alles verantwoord en nemen we eerst je wensen door en tot hoever je wilt gaan. Daarna gaat het spel beginnen en zul je worden onderworpen aan mijn straffen en deze zijn niet niks. Zorg dus dat je je gedraagt want als ik merk dat iemand ongehoorzaam is of niet exact doet wat ik wil dan ben ik onverbiddelijk. Wil je weten hoe ik jou zou straffen dan kun je me hiervoor een bericht sturen. Wel zou ik het op prijs stellen wanneer jij jezelf dan eerst even netjes voorstelt, dit doe ik uiteraard ook bij jou. Vertel me wat je lekker vindt, wat je haat, waar je graag meer van wilt ervaringen en of er dingen zijn die je nog niet eerder hebt gedaan. Ook hoor ik graag van je of je een bepaalde fantasie hebt en of je die met mij zou willen verwezenlijken. Tijdens dit gesprek ben ik echt nog niet zo streng voor je omdat we elkaar eerst wat beter moeten gaan leren kennen. Het strenge komt wel wanneer we er allebei zeker van zijn dat we een afspraak moeten maken. Tot die tijd zou jij je dus nog een beetje in moeten houden. Heeft dit bericht je niet bang gemaakt en wil je graag meer over me weten, dan hoop ik dat je mij snel eens een bericht stuurt