Geile dominante vrouw Almere

Vind jij je leven ook maar wat saai zoals deze nu is en droom je er stiekem van geleefd te worden? Droom je ervan orders op te volgen van een geile, dominante vrouw die jou precies verteld wat je allemaal moet doen, maar ook wat je zeker niet mag doen? Dan zit je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een domina die weet wat ze wil en ook zeker weet hoe ze dat voor elkaar moet krijgen. Belangrijk om te weten is dat ik dit natuurlijk niet zo maar met iedereen doe die zegt daarvoor in te zijn. Je zou je dan ook zeker eerst moeten bewijzen, en mij echt moeten laten zien dat jij het in je hebt. Hoe reageer jij bijvoorbeeld wanneer ik je een tik geef met mijn zweep, of wanneer ik je opdraag mijn voeten schoon te likken? Een ander belangrijk punt is dat jij eerst wat meer over jezelf verteld, want afspreken met een vreemde doe ik ook zeker niet. Na deze online kennismaking zullen we eerst op neutraal terrein afspreken om te kijken of er ook dan nog steeds een klik is. Is dit het geval, dan kun je met me mee komen naar mijn huis, waar ik een mooie ingerichte speelkamer voor je heb. Ga er maar niet vanuit dat je hier vervolgens met twee uurtjes alweer klaar mee bent, want dat is zeker niet het geval! Denk jij dat je het in je hebt, en ben je echt bereid mijn slaaf te zijn? Dan adviseer ik je contact met me op te nemen zodat we kunnen kijken of dat ook echt het geval is. Contact opnemen doe je overigens niet door maar één of twee zinnen naar me te sturen, ik moet wel kunnen zien dat je moeite voor me wilt doen en echt contact met me wilt hebben.